image description

Er du nørd eller nysgerrig?
Deltag i et af vores IHC webinarer

Nu er vi klar med to webinarer om IHC. Ét for de nysgerrige og et for nørderne*. Så hvis du er en af dem, så læs videre og tilmeld dig med det samme!

*Disclaimer: Vi er selv nørder, så i vores bog er det altså en ret sej betegnelse.

Tirsdag d. 10. december kl. 15:00
Webinar om LK IHC for de nysgerrige - ja altså dig, der har kendskab til IHC og som arbejder med det - eller måske er ved at lære at arbejde med det. Dig, der ønsker dialog om IHC og som står med spørgsmål såsom, hvordan man forbinder med controlleren, eller som ikke kan komme på webinterfacet. Tøv ikke - tilmeld dig d. 10. december, og få svar på alle dine spørgsmål.

Torsdag d. 12. december kl. 15:00
Webinar om LK IHC for nørderne - er du en "fellow IHC geek"? Det er du, hvis du kan svare ja til at have overvejet: Smart Home integration med IHC, fremtidens IHC og IoT, og hvilke muligheder Raspberry pi åbner op for. Og hvad med integration i hjemmet og stemmestyring med Apple Homekit? Altså hvis du synes det er lige så spændende - og måske frustrerende, som vores ekspert-nørder, så må du hellere tilmelde dig vores webinar.

Vil du med til begge webinarer? Intet problem. Du tilmelder dig bare begge webinarer enkeltvis.

 • Tid

  tirsdag d. 10. december og torsdag d. 12. december 2019
  Kl.

 • Sted

 • Pris

  Gratis!
  * Inkl. spisning og lodtrækning

Tid & Sted

Eventet afholdes af to omgange:
 • Den 10. december kl. 15.00-15.45 - dét for de nysgerrige
 • Den 12. december kl. 15.00-15.45 - dét for de nørdede
Webinaret varer 45 minutter inkl. spørgetid via chatten
 

Webinaret er gratis, og du modtager en bekræftelsesmail med link til webinaret, når du har tilmeldt dig via formularen til højre.